Händer inte mycket..

Warning: Undefined array key "catFilterList" in /customers/6/8/0/englating.se/httpd.www/wp/wp-content/plugins/wp-likes/api.php on line 243

Som sagt det händer inte så mycket för tillfället. Men helgen som var jag i Piteå tillsammans med kviltarna och vi fick en hel del sytt. Sedan är det ju bara så trevligt att träffas och utbyta ideer, fika/äta, prata m.m. Så alltid när helgen är över så har man tusen nya ideer som man vill göra eller helst ha gjort redan 😉 Men jag fick mina himla pilliga bin sydda :), men vissa är redan klara med dem och har börjat med att applicera blommor/blad. Så här fin blir i varjefall Stinas första block..

Annars så ser vi slutet på dotterns rum och jag hoppas vi hinner börja ställa in garderoberna i sovrummet hennes. Eftersom jag har mina kläder i en av dessa så är jag intresserad att få in dem. Just nu finns alla kläderna i vårt kalla uterum så det gäller att ha planerat och hämtat in det innan man ska ta på sig dem! Men som sagt i helgen blir det av.

Annars har jag stora funderingar vad jag ska hitta på för skoj att lägga ner i 24 st små paket till min julkalenderswapp vän 😉 och inte blir det lättare av att dagarna springer iväg också. Men det brukar ju alltid lösa sig och det gör det väl denna gång också 😉
Mindi som har hand om detta har gjort så fina presentationer av oss i hennes blogg och så här läcker blev jag *s*

 

Ska ta och lägga upp en länk i sidan här till alla som är med på denna swapp så kan man ta sig en titt in till dem när det är dags för lite julklappsöppning..

Till helgen ska vi med sambons företag och besöka  nya Skellefteå kraft Arena. Där ska det var Julgalan 2007 med bla  Andreas Johnson, Markus Fagervall mfl så det ska blir trevlig och kameran ska ladda så man kan ta kort.

Annars blir det väl lite handsömnad som är så jätte skoj 😉 Jag har ett helt täcke till en enkel säng som ska kantas dvs sys fast för hand på baksidan med smygstyng.

Nej nu är klockan mycket igen och sängen måste sökas upp..
/

Be the first to like.

9 thoughts on “Händer inte mycket..

  1. Det teppet på det første bildet er aldeles nyyyydelig. Hva skal det bli til slutt?? Trenger noen tips til julekalender jeg også. Har avtalt med Hanne (som også var i Trysil) om at vi skal lage kalender til hverandre. Tenkte på at kanskje en fin knapp, litt moulinegarn, en stoffbit osv kunne være fine gaver til hverandre. Men andre ideer mottas med takk.

  2. Men du är otrolig… så vackert! Oj oj oj… Kan man önska sig ett sånt utav tomten tro? 😉

    Jag ska också lägga upp alla som är med i swappen på min blogg. 🙂

    Åh…. så du ska få se MARKUS! Då hoppas jag att du visar många kort då jag tycker att han är så-å bra. 😉

    Stor kram
    M I N D I

  3. Vad snyggt mitt block såg ut ur kameravinkel ;D…men jag längtar till jag får se ditt!!! Vet ju hur du har ”pillat” med dina bin!!
    Längtar oxå tills man får se en bild på rumsförvandlingen…blir det före och efter???Med det nya täcket på sängen såklart…
    Lycka till…

  4. Åh, så fint! Önskar att jag var så händig!

    Jag är en swappare på rundtur igen. 🙂 Jag har lagt allihop i en egen ”favorit-mapp”. 😀

  5. Oh så otroligt fint, jag älskar de handsydda quiltarna och collagen. Min mamma sydde alltid en massa tygtavlor som jag har någonstans på vinden.
    Oh jag skulle önska att jag bara hade lusten till detta, för det blir så otroligt personligt och vackert.
    Skall bli skoj att se vad alla har köpt i sina små kalendrar.
    Må gott så ses vi snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.