har varit helt okej och som vanligt har den gått väldans fort 😉 I fredags grillade vi sista gången för denna säsong och det var verkligen gott. På lördagen åkte jag tilsammans med min mamma och dotter till Piteå för lite shopping. Vi passade även på att kolla in deras nya shoppingcenter. Helt okej var det och ser väl ut som alla andra shoppingcenter..

På kvällen var det dags för vår matlagningskväll tillsammans med våra vänner. Denna gång var det killarnas tur att laga huvudrätten och vi tjejer stod för förrätten/efterrätten. Maten blev verligen god och meny såg ut så här….

Några eller många kort blev det taget under kvällen för vi hann ju med lite trevliga lekar också. Passade verkligen bra efter all mat som vi åt denna kväll..

Idag söndag har vi bara slappat och sett tv. Sambon var duktig och har hjälpte min pappa och bror att rensa och kasta en massa skrot i vårt gemensamma förråd. Men vädret har verkligen varit tris, grådisigt hela dagen och nu när klockan är vid midnatt åskar och blixtrar det för fullt 😉 På återseende någon annan dag!

Be the first to like.

2 Thoughts on “Våran helg..

 1. Vad roligt att få kika in till dig. :)Vilka fina kort!!!!
  Såg att du också besökte NUSNÄS i somras. 🙂

  Du, har du någon banner jag kan ta med mig???

  Stor kram
  M I N D I

 2. Dottern on 01 oktober 2007 at 16:49 said:

  Hoppas du har haft en trevlig helg. Det har jag haft ialla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation