Det var 1 veckan sedan jag sist skrev här inne men vi har haft fullt upp här hemma. Äntligen har vi städat förrådet och garaget så vi kan både köra in bilen i vinter och att vi kan komma oss in i förrådet för att hämta och ställa bort saker. Nu har vi slängt och rensat i kartonger som sambon har burit upp på vinden. Tänk vad mycket man kan spara på 16 år i ett litet förråd och aldrig rensat där tidigare 😉 Faktiskt har vi aldrig rensat ut något så länge som vi har bott här i huset, städat till har vi gjort men aldrig rensat. Men nu är det gjort och vilken skön känsla 🙂
Annars går dagarna och jag har nu börjat förbereda min tur till Norge som blir av nästa vecka. Har tillsammans med ett par vänner kommit med på en helgkurs med Leanne B och idag har vi fått materiallistan. Så då är det bara att bestämma vad man ska ha med sig för tyger. Det är alltid svårt, speciellt när den kanske inte är gjord helt i ens egna färger men det ska nog lösa sig till slut det också. Men nu måste det bli sängen innan det är dags att stiga upp igen *s*
Vi hörs!

Be the first to like.

One Thought on “Länge sedan…

  1. Det är härligt att rensa!!!! 🙂

    Mysigt att få åka till NORGE… var där ska ni?

    Om ett par dagar får du mail om swappen.

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation