I morgon åker innebandysektionen till Stockhplm/Åland på en återträff från kursen som vi gick i våras. Det kommer att bli en intensiv och trevlig helg. Sedan ska det bli trevligt att åka denna tur eftersom jag aldrig gjort det. Kameran är laddad så några kort hoppas jag hinna med och ta..
I går (3/10) fyllde dottern 17 år 😉 Tänk snart är hon myndig och flyttar hemifrån men de senare lär nog säkert dröja. I present gav vi henne en upprustning av hennes rum (som vi nog har pratat om i flera år) så till veckan blir det ut och välja golv/tapeter. Så på höstlovet från skolan har vi lite att göra. Helgen innan kommer jag att vara borta i Norge på kurs tillsammans med ett par vänner. Vi ska gå en helgkurs för Leanne Beasly från Australien och det ska bli så trevligt. Längtar massor 🙂
Måste nog ta och leta upp sängen om jag ska orka upp tidigt i morgon bitti 😉 Men hur som helst ha en trevlig helg!

Be the first to like.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation