Man kan säga att efter förra veckans regn har vi äntligen fått sol och värme. Det känns skönt med sol om än jag gillar när det regnar. Annars har jag väl inte gjort så mycket sedan sist, tyvärr. Har varit på en liten syhelg tillsammans med mina vänner. Jättemysigt var det och lite grann fick jag sytt, en liten necessär som blev nästan klar. Naturligt fattas det att sy dit dragkedjan. Men det kommer nog att ske de närmaste dagarna. Annars har jag jobbat lite grann, umgåtts lite med dottern, shoppat och bara tagit det lugnt..
Sedan har jag fastnat i så många härliga inredningsbloggar och quiltbloggar att tiden här vid datorn har bara svichat i väg *S* Men det har den ju lust alltid att göra 😉

Vill önska Er alla en fortsatt skön sommar!
Kram Marica

Be the first to like.

One Thought on “Vi har fått sommar :)

  1. Åhh så nyfiken jag blir. 🙂
    Kanske man kan få se några utav dina kort? Var bodde ni?

    Stoor kram
    M I N D I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation