Tänkte ta tag i denna blogg och uppdatera den till en nyare version och med det så lyckades jag radera allt som jag hade här inne. Så det blir att börja om på nytt, men det kanske är lika bra för den har legat lågt länge 🙁

Idag eller rättare sagt på Sveriges Nationaldag hade vi ett underbart väder, kanske inte lika varmt som det var dagarna innan men ändå härligt..Det börjar kännas bra att allt börjar blomma och bli grönt även här uppe i norr, så ny har man fått den sommarkänsla som man längtat efter…

Som sagt tillbringat några timmar här pga av en massa strul så nu måste man funderar på att gå till sängs. Men återkommer så fort jag hinner med lite roligt nytt..

/

Be the first to like.

One Thought on “Nya tag….

  1. Åhhh vad glad jag blev när jag såg att du lyckats radera allt….ähhh det är ju trist så klart men jag lyckades med samma konststycke i förgår 2 års bloggande bara borta 🙁

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation